Jobba hos oss

Bygg framtiden med oss

En arbetsplats där du utvecklas

Fridh & Hell’s inriktning och breda erbjudande ger dig som snickare, arbetsledare, specialist, tjänst- eller produktansvarig ett varierande arbete kombinerat med möjligheter till vidareutveckling av din tjänst inom bolaget. Vi är engagerade i olika kompetensinitiativ bland annat för att bidra till höjd kompetens inom träbyggnation.
Träcentrum – bra kompetentänk-produktionsledning-industriell-träbyggnation

En bra arbetsmiljö och låg personalomsättning

Att kunna behålla våra medarbetare året runt, och inte bara under sommaren och högsäsong är viktigt för oss. Vi värdesätter långa relationer både när det gäller medarbetare som våra kunder. Vi är extra stolta över att våra fyra först anställda fortsatt arbetar hos Fridh & Hell’s.

Hållbarhet är en självklar del av vår verksamhet

Vi strävar hela tiden efter att lära oss mer om hållbarhet för att aktivt kunna bidra till de globala målen och Agenda 2030. Vi vill göra alla tre perspektiven av hållbarhet – ekologisk, social och ekonomiskt, till en integrerad del av verksamheten.
Som exempel arbetar vi med att lära oss mer om hur vi kan minska byggprocessens klimatavtryck och hur vi tillsammans med våra kunder och leverantörer kan utveckla mer cirkulära materialflöden och minska mängden spill. Inom social hållbarhet är jämlikhet och mångfald centralt och vi arbetar för att vara en arbetsgivare som attraherar och behåller kompetent arbetskraft oberoende av kön, etnicitet eller sexuell läggning.

Är du nyfiken på Fridh & Hell’s då får du gärna skicka in en intresseanmälan via formuläret nedan eller ditt CV till personal@fhbygg.se

Just nu söker vi på Fridh & Hell’s fler personer, då vi snart startar upp fler intressanta projekt.

Närmast söker vi en Projektchef – en Affärsansvarig för projektering och fler Snickare.

Läs mer här och välkommen med din ansökan

Projektchef

Affärsansvarig projektering

Snickare