Husbygge och
Hantverkstjänster

Stort eller smått – för oss är varje bygge lika viktigt

Hos Fridh & Hell’s medarbetare finns en stor yrkeskicklighet. Oavsett om vi ska bygga en stor villa, en altan eller ett förråd är kvalitet och finish alltid lika viktigt. Om du anlitar Fridh & Hell’s för ditt byggprojekt kan du vara säker på att vi håller vad vi lovar.

Vi har lång erfarenhet av att bygga hållbart och hjälper dig gärna att genomföra ditt projekt klimatsmartare. Ett sätt är att bygga i trä och göra hållbara materialval i övrigt som till exempel genom att välja träfiberisolering för att sänka din energiförbrukning ytterligare.

Vi ger löpande konsultation till större aktörer inom byggvärlden vad gäller hållbart byggande, där vi har stark kunskap och stor erfarenhet av korslimmat trä (KL-trä).

Läs mer om hur Vi bygger i trä och hur vi arbetar med Hållbarhet.

Förverkliga din husdröm med oss

Att bygga nytt hus innebär för många livets största investering. Med oss som entreprenör kan du känna dig trygg, vår högsta prioritet är att leverera huset enligt dina önskemål. Vi har byggt många villor genom åren och listan på nöjda kunder är lång. Utöver att utföra själva byggnationen kan vi också hjälpa till med bygghandlingar och bygglov.

Vid nybyggnation finns det många saker att tänka på. Vi har samlat ett antal Råd och tips som är bra att tänka på.

Bygga nytt hus

Dalslandsstugan 2.0 byggd på uppdrag av Dalslands Massivhus 2017.

Om- och tillbyggnad i form av t ex altan?
Vi finns där för dig. 

Behöver du bygga ny altan eller bygga ut ditt hus för att din familj växer? Oavsett hur dina byggtankar ser ut är du välkommen att höra av dig till oss. Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte med dig för att diskutera dina planer och visa dig hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att förverkliga just din idé.

Om- tillbyggnad

Om- och tillbyggnad i form av t ex altan.

Spara pengar med rätt isolering

Vilken isolering passar bäst för ditt hus under både vinter och sommar? Vi hjälper dig med det du behöver för att isolera ditt hus. Beroende på värmekälla och energipris tar vi fram uppgifter om besparing och återbetalningstid så att du kan välja bästa alternativ för just ditt behov.

Vi förespråkar hållbara material och har certifierat oss som leverantörer av Huntons träfiberisolering. Genom att isolera med träfiber skapar du en god innemiljö då materialet jämnar ut luftfuktigheten och ger en stabil inomhustemperatur. Minskad energiförbrukning får du på köpet.

Vi erbjuder bedömning och rekommendation på insatser som behövs utifrån dina förutsättningar och beskaffenheten på befintlig isolering i ditt hus. Vi erbjuder även jobbet att isolera.
Utifrån dialog och platsbesök sätter vi samman en offert, kontakta Sebastian!

Träfiberisolering
Logo Hunton Nativo

Om Hunton träfiberisolering:

  • Lagrar kol genom hela materialets livstid – att lagra mer kol än den mängden CO2 som släpps ut under produktionen. Detta ger en positiv CO2-effekt, och därigenom blir en aktiv användning av skogsresurser en del av klimatlösningen.
  • Allt virke vi använder är från PEFCTM certifierat skogsbruk.
  • Dimensions- och formstabil – Nativo Träisolering är dimensions- och formstabil oavsett om du väljer skivor eller lösull. Tack vare träfiberns naturliga förmåga att minska luftrörelser i isoleringen uppstår god tätning runt fönster och bjälklag.
  • Ljuddämpande – Isolerings skivorna har hög densitet, och har därför goda ljuddämpande egenskaper.
  • Brandmotstånd – Hunton Nativo Träfiberisolering tillfredsställer Euroklass E, och är impregnerad med ett brandhämmande medel.

Behöver du hjälp med lyft, lastning och lossning?

Vi hyr ut vår Teleporter med förare, hör av dig till Robert om du är intresserad!

Hyreskostnad från 950 kr/tim exkl. moms

Utrustad med gafflar, skopa, manskapskorg.
Max lyft höjd 17,5 m.
Max lyftkapacitet 4 000 kg.
Motor effekt 55 kW

Teleporter

Kontakt

Tommy Hedström

Tommy Hedström

Föräldraledig -Hantverkstjänster Ram- och Serviceavtal

tommy@fhbygg.se
0531-54 81 58

Sebastian Bergström

Sebastian Bergström

Skyddsombud
Isolering

sebastian@fhbygg.se
0531-54 81 55

Robert Fridh

Robert Fridh

Finsnickeri Maskinuthyrning

robban@fhbygg.se
0531-54 81 52